Aanmelden TCG training

MELD JE HIER AAN VOOR DE TRAINING ‘NIEUW INZICHT IN CHINESE GENEESWIJZE’

Vul je gegevens hier onder om je aan te melden voor de online training in Toegepaste Chinese geneeswijze, die op 21 juni 2014 van start gaat.
Meld je aan voor TCG training vanaf 21 juni 2014
 
E-mail *
Voornaam *
Telefoon *
Achternaam *
  * Verplicht
 
 

Je krijgt een email met een bevestigingslink. Nadat je daarop geklikt hebt wordt je aanmelding aan mij doorgegeven.

Daarna neem ik contact met je op via email. Je krijg dan de factuur voor het lesgeld (497,-) om per omgaande te voldoen. Of als je in termijnen wilt betalen (2 x 275,- of 4 x 137,50) krijg je alle termijn facturen, het eerste termijn per omgaande te voldoen en de rest maandelijks daarna.

Als je het lesgeld of het eerste termijn voldaan hebt krijg je toegang tot de startsessie en de eerste bonussen, zodat je je alvast kunt gaan voorbereiden op de training.

Als je binnen 7 dagen het lesgeld of het eerste termijn betaald hebt krijg je tevens een waardebon twv. 100,- om binnen Shiatsu in Bedrijf te besteden.

Je kunt binnen 7 dagen kosteloos annuleren.

Daarna gelden de annuleringsregels uit de algemene voorwaarden: tot 6 weken voor start 15% als administratiekosten. Tussen 6 en 2 weken voor start 50% van het totaalbedrag. Vanaf 2 weken 10% van het totaalbedrag. Het geld dat je bij annulering moet betalen wordt verrekend bij eventuele volgende inschrijving.

Veel plezier met de training!

Super leuk dat je mee gaat doen!

Vriendelijke groeten

Jaana

Ps. Je zult een eigen account krijgen bij Jigsawbox. Alle lezingen en lesmaterialen zullen via Jigsawbox bereikbaar zijn. Daarover later meer.