Het Boek bestellen

VIA DEZE PAGINA KUN JE MIJN BOEK ALVAST BESTELLEN.

Het heeft als onderwerp ‘5 elementen en Emotioneel lichaamswerk’.

Binnen mijn werk als shiatsutherapeut en -docent heb ik meerdere technieken en methodieken ontwikkeld die heel bruikbaar zijn bij het werken met emotionele processen.

In dit boek zal ik je mijn ervaringen hiermee delen. In eerste instantie om je te helpen bij het werken aan je eigen processen. In tweede instantie om je behandeling de diepte te helpen geven die nodig is om het emotionele niveau bij de ander te mogen raken.


MAAK KANS OP EEN CADEAU

De prijs en opleverdatum van het boek zijn nog niet bekend. Zodra het bekend is krijg je dat te horen. Je kunt je dan nog altijd terugtrekken als je het duur vindt, dus je zit nergens aan vast als je nu een bestelling plaatst.

Maar je maakt wel kans op een cadeau:

  • de eerste 10 ‘echte’ kopers uit de groep die van te voren een bestelling geplaatst heeft, krijgen een mp3 naar keuze cadeau. Je kunt kiezen uit een teletraining (diverse onderwerpen), een meditatie of een Qi Gong oefening.
  • Ben je bij mij in opleiding? Dan heb je de mp 3’s misschien al. Dan kun je ook een telefonische privé sessie als cadeau kiezen.

Vul hieronder je contactgegevens in en ik zal je op de hoogte houden. Als het boek er eenmaal is zal ik contact met je opnemen en, met jouw toestemming, je een exemplaar toesturen.

Voor meerdere exemplaren: neem contact op met mij via jaana@shiatsu-in-bedrijf.nl

Ik wil graag Het Boek van Jaana bestellen
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Straat en huisnr: *
Postcode: *
Woonplaats: *
  * Verplicht
 
 

Warme groeten!

Jaana

Ps. Het is een echt leuk boek; je zult er veel plezier aan beleven!