Shiatsu opleiding in Arnhem

HET OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR
5 ELEMENTEN SHIATSU

Wil jij heerlijke massagebehandelingen leren geven?

En dat op een manier dat je anderen kunt gaan helpen met iets wat ook en vooral ten goede komt aan jezelf?

Wil jij jezelf ontwikkelen en je tijd besteden aan dingen die je energie geven en je leven verrijken?

Dan zit je bij ons goed!

Je zit goed bij Shiatsu in Bedrijf!

Shiatsu in Bedrijf OpleidingenIk ben Jaana Siltasalmi, van oorsprong kom ik uit Finland. Ik ben de initiator en hoofddocent van Shiatsu in Bedrijf Opleidingen. Ik en mijn mede-docenten willen je graag heerlijke shiatsu behandelingen leren geven. We willen je een manier van werken leren die jezelf voldoening geeft en de ander ontspanning en verlichting brengt.

Als je tijd in jezelf wilt investeren en een ontspannen en toch super boeiende weg tot een veelzijdige en deskundige Shiatsumasseur wilt afleggen, ben je van harte welkom bij een van onze trainingen!

Transformerend leren: het leren is een feest

Binnen Shiatsu in Bedrijf werken we met een eigen les methodiek, die we ‘Transformerend Leren’ noemen.

Transformerend leren is verrassend en ervaringsgericht leren. Het is leren vanuit ontspanning en overgave. Elke lesdag is een feest!

Je eigen unieke stijl ontwikkelen

Het doel van Transformerend Leren is om je jouw eigen authentieke, unieke stijl te laten ontwikkelen waarbinnen je jezelf helemaal thuis voelt en waarbinnen je je helemaal zelfverzekerd voelt.

Zodat je…

…..mensen kunt helpen zonder zelf leeg te lopen
…..jezelf met volle overtuiging in kunt zetten
…..jezelf kunt ontwikkelen en tegelijk veel voor anderen kunt betekenen

Je maakt shiatsu je echt eigen, op jouw manier. Als je de hele therapeuten opleiding doet zul je niet alleen een eigen praktijk hebben maar ook en eigen inbreng aan behandelingen, trainingen, workshops en meer.

Je eigen proces volgen

Onze opleding is een proces dat zo veel meer is dan alleen een opleiding tot een geweldige behandelaar. Je wordt uitgedaagd om het aller beste uit je zelf te halen. Je wordt individueel begeleid, je hebt invloed op je eigen studie, je kunt het proces helemaal sturen zoals het voor jou het aller leerzaamst en werkbaarst is.

Docenten team

De docenten team van Shiatsu in Bedrijf bestaat uit 4 vaste docenten en een aantal gastdocenten. Samen zijn we onszelf en Shiatsu in Bedrijf steeds aan het ontwikkelen om het maximale aan de leerlingen te kunnen geven.

Wil je aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn van jezelf en anderen werken? Wil je jezelf beter leren kennen om meer voor de anderen te kunnen betekenen? Dan zullen onze lessen je zeker aanspreken!

Lees hier voor wie onze lessen interessant zijn.

Ben je vooral geïnteresseerd in Stoelmassage? Kijk dan ook op onze Stoelmassage Website www.therapeutische-stoelmassage.nl en bestel daar het gratis mini e-boek “De 9 fouten die masseurs te vaak maken”