Welkom Top Opleiding

DANK JE WEL VOOR JE AANMELDING!

Super leuk dat je je aangemeld hebt voor een intakegesprek voor de Top Opleiding!

Je bent van harte welkom!INTAKEVRAGEN

Graag wil ik voordat we een gesprek hebben alvast een beeld krijgen van je motivatie, je vooropleiding, je ervaring en je gezondheidstoestand. Wil je daarom de volgende vragen voor me beantwoorden en de antwoorden opsturen naar jaana@shiatsu-in-bedrijf.nl? Alvast van harte bedankt!

Als ik je intake antwoorden gekregen heb, zal ik je bellen voor een afspraak voor een gratis intakegesprek in Arnhem.DE VRAGEN

De belangrijkste vraag: Waarom kies je voor deze opleiding? Schrijf je eigen verhaal, lang of kort, daarover.

Wil je daarnaast de volgende intakevragen beantwoorden?

1. Wat is je vooropleiding?

2. Welke werkervaring heb je?

3. Heb je ervaring met yoga, meditatie etc. en welke ervaring?

4. Heb je ervaring met massage en welke?

5. Heb je ervaring met Chinese geneeswijze en welke?

6. Heb je lichamelijke klachten en welke?

7. Heb je psychische klachten en welke?

8. Gebruik je medicatie en welke?

9. Ben je onder medische of therapeutische behandeling en waarvoor?

10. Kun je op de vloer zitten en werken? Of wil je gebruik maken van een massagetafel? Of een combinatie? Leg uit waarom.DANK JE WEL; IK ZAL JE BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK!

Ik ben blij voor je!

Misschien heb je wel de beste beslissing van je leven gemaakt!

Als je inderdaad mee gaat doen met onze Top Opleiding ga je een enervarende studieperiode tegemoet. Je kunt gebruik maken van individuele begeleiding en andere extra’s. Je diploma is gegarandeerd.

Je zult binnen 1 jaar een shiatsumasseur worden die werkt met kennis en intuïtie. Je kunt dan je eigen praktijk openen en met inzicht, diepgang en zelfvertrouwen met mensen gaan werken. Je zult werk voor jezelf creëren waar je ECHT blij van wordt!

Daarna zul je in nog twee jaar jezelf ontwikkelen tot een weergaloze shiatsutherapeut.DE BONUSSEN

Als je na het intakegesprek besluit om je aan te melden voor de Top Opleiding, krijg je als bonus de opname van de meditatie “De 5 richtingen” en de training “Transformerend leren”, zodat je alvast aan de slag kunt.

DE BETALING

Ook krijg je een factuur voor 497,- inschrijfgeld, die binnen 4 weken betaald dient te worden. De inschrijving gaat in de volgorde van betaling.

Als het inschrijfgeld betaald is krijg je een overeenkomst waar alle afspraken instaat. O.a. de afspraak over de 4 proefdagen: na de 4e lesdag gaan we samen de definitieve beslissing nemen over deelname aan de Top Opleiding. Het is dan mogelijk om de inschrijving alsnog om te zetten naar een gewone inschrijving voor het eerste jaar. Als dit duidelijk is, krijg je de restfactuur.